Skräddarsytt för privatpersoner

Utöver våra paketresor erbjuder vi även möjligheten att skräddarsy en resa till Mallorca efter era egna behov och önskemål. Vi har arrangerat tennisresor till Mallorca sedan 2006 och har skräddarsytt många tennisresor till privatpersoner, företag och tennisklubbar.

Baserat på vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att en tennisresa ska bli lyckad. Vi finns till för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt och vår erfarenhet och service är er trygghet.

Vi bor på Mallorca och har mycker bra kännedom om ön. Skicka in era önskemål enligt nedan beskrivning så ska vi göra vårt bästa för att ta fram en tennisresa som uppfyller era önskemål och drömmar.

Datum

Ni är välkomna till Mallorca året runt men de bästa månaderna för tennisspel är april, maj, juni, september och oktober. För att vi ska kunna att fram ett pris behöver vi veta hur många dagar ni ska vara borta samt i vilken månad ni önskar åka.

 
Tränare

Tennisresor.net samarbetar med den lokala tennisorganisationen Actiontenis. Actiontenis har flera duktiga och erfarna tennistränare där Andres Ruiz Jansson och Javier Riutort är ansvariga.

Våra tränare pratar svenska, engelska, spanska, franska och tyska och alla våra tränare har lång erfarenhet som både elitspelare och tennistränare.

Boende

Vi på tennisresor.net bor på Mallorca och har mycket kunskap om ön. Vi jobbar med de bästa tennisanläggningar på Mallorca och vi är övertygade om att vi kan erbjuda en anläggning som passar era önskemål gällande standard och pris.

När vi tar fram en offert till er är det viktigt att ni beskriver vilken standard och läge ni vill ha på hotellet. Vi jobbar med allt från 2-5 stjärniga hotell där priserna kan variera, mycket beroende på standard och läge.


Tennis 

För att vi ska kunna ta fram ett så bra träningsupplägg som möjligt behöver vi veta följande.- Hur många är ni som ska spela tennis?- Hur många timmar tennis vill ni spela per dag?- Hur många spelare/bana vill ni vara (för att vi ska veta hur månag banor vi ska boka)?- Hur många timmar med tränare vill ni ha eller har ni med egen tränare?- Övriga önskemål på hur er träning ska se ut?

Pris

Resans pris beror på vilken form av boende ni väljer, antal tennisbanor, om ni vill ha transfer samt hur många timmar med tennistränare ni bokar.