OM OSS

Vi är två svenska tennistränare och före detta tennisspelare som erbjuder tennisklubbar, företag och privata tennisspelare möjligheten att under organiserade former spela tennis och samtidigt njuta av solen och värmen på underbara ön Mallorca. Vi har mycket god kännedom om Mallorca och vi jobbar med de bästa hotellen och de bästa tennisanläggningarna.

Ödmjukhet

Vi är medvetna om att alla människor har olika bakgrund, förutsättningar, förväntningar och erfarenhet när det gäller tennis. Vi försöker anpassa våra resor så att de ska passa alla typer av tennisspelare, och vi anser att ingen är för gammal för att lära sig spela tennis från grunden eller förbättra sin teknik.

Kunskap

Alla som jobbar med våra resor har lång erfarenhet som tennisspelare och tränare. Vår filosofi bygger på att lära ut en anpassad tennisteknik baserat på spelarens fysiska förmåga och ambition samtidigt som vi parallelt jobbar med spelarens mentala plan. På så vis får vi ut så mycket som möjlight av varje individs förmåga och ambition. Vår kunskap och erfarenhet är er trygghet. 

Flexibilitet

Vi vet att förväntningarna på en tennisresa varierar från individ till individ. Vi försöker lösa alla problem och önskemål som dyker upp under en resa efter de förutsättningar som råder. Vi finns till för att ni ska få en så trevlig upplevelse som möjligt under våra resor.

Vi har arrangerat tennisresor sedan 2006 och har under åren lärt oss förstå vad som är viktigt för att en tennsiresa ska bli lyckad. Eftersom svenska utomhussäsongen är alldeles för kort ger vi dig nu möjligheten att förlänga den på bästa möjliga sätt.

JENS BRYNTESSON

Jens Bryntesson, en passionerad och erfaren tennisspelare från Arvika, Värmland, började sin tennisresa vid 10 års ålder och har fortsatt att utmärka sig på banan. Med en bakgrund i Division 1-tennis, förbättrar Jens kontinuerligt sitt spel, och hans entusiasm och tekniska skicklighet har bara växt med åren.

Jens är inte bara en veteran på tennisbanan utan även en välutbildad maskiningenjör och marknadsförare från Uppsala Universitet. Efter två decennier i Stockholm, flyttade han 2020 tillbaka till Arvika där han nu är en central figur i det lokala sportlivet, verksam som Sales Manager och som tränare både på Arvika Tennisklubb och Padel Arvika.

Sedan 2006 driver Jens också Tennisresor.net, tillsammans med Andres Ruiz Jansson, där de erbjuder skräddarsydda tennisresor för entusiaster som vill kombinera semester med sin passion för tennis. Med flera års erfarenhet som tränare, inklusive arbete på STUDIF och Mälarhöjdens TK, samt fortbildning inom Svenska Tennisförbundet, är Jens en oumbärlig resurs för både nya och erfarna spelare som strävar efter att förbättra sin teknik.

Som en ivrig läsare av allt som rör tennis och padel är Jens övertygad om att alla kan uppnå högsta tennisteknik. Han talar flytande svenska, spanska och engelska, vilket gör honom till en värdefull kommunikatör och tränare för en internationell publik. Engagera dig i tennis och padel med Jens och upplev en inspirerande och teknikförbättrande resa!

Andres Ruiz Jansson

Andres Ruiz Jansson är en världsvan tennistränare med rötter i både Sverige och Spanien, vilket har berikat honom med en unik internationell perspektiv och kompetens inom tennis. Uppvuxen på det soliga Mallorca, där han började sin tennisbana vid 11 års ålder, har Andres idag över 20 års erfarenhet av att coacha spelare på alla nivåer.

Efter att ha flyttat till Sverige i ung ålder, där han fortsatte utveckla sitt spel i Arvika TK, tog Andres steget till Göteborg för att börja sin karriär som professionell tränare. Hans passion för spelet och pedagogiska förmåga snart ledde honom tillbaka till Mallorca där han nu lever och arbetar.

Som medgrundare av Tennisresor.net tillsammans med Jens Bryntesson, erbjuder Andres skräddarsydda tennisupplevelser som kombinerar sport och resor på ett inspirerande sätt. Dessutom driver han det framstående företaget ActionTenis, där han också ansvarat för en välrenommerad tennisbutik i över ett decennium. Där har han samlat omfattande kunskap om tennisutrustning, särskilt när det gäller strängar och racketar, en expertis han erbjuder till såväl hobbyister som professionella spelare.

Andres är exceptionellt språkbegåvad och kan instruera i tennis på nio olika språk, vilket inte bara gör hans lektioner tillgängliga för en internationell publik utan även oförglömligt roliga. Han har en sällsynt förmåga att kombinera teknisk träning med humor, vilket garanterar att varje lektion inte bara förbättrar din teknik utan också lämnar dig med ett leende. Engagera Andres som din nästa tennistränare och förvandla ditt spel medan du njuter av varje stund på banan!